portretfotografie doorNorbert

met een ontspannen portretfotograaf

Maar liefst 80% van onze communicatie is non-verbaal en een eerste indruk geef je maar één keer.  Dat zijn al twee goede redenen waarom een professionele portretfoto een must is. Het leuke is dat we tijdens een fotoshoot meerdere opnames maken waardoor je uiteindelijk echt iets te kiezen hebt. En die keuze maak jij, on-line, heel makkelijk achteraf op je mobile of PC.

Bij ons in de fotostudio hebben wij altijd minsten tien verschillende kleuren achtergronden klaar hangen. Van fris wit tot klassiek bruin. Jij mag zelf kiezen welke kleur wij tijdens de shoot gaan gebruiken. Natuurlijk kunnen wij de shoot ook op locatie laten plaatsvinden.

zo (makkelijk) werkt het

plan

Maak een afspraak met ons. Dat kan met visagie

shoot

Tijdens de shoot maken wij meerdere opnames

selectie

Met onze on-line tool selecteer je de foto's

download

Wij bewerken je gekozen foto's. Deze krijg je digitaal.

het oog wil ook wel wat
(=het uiterlijk speelt ook een rol)
wij fotograferen iedereen net iets mooier

Sanne's kledingadvies voor een portretfoto

" Heb je bedrijfskleding? Dan is dat natuurlijk leuk om te dragen. Heb je dat niet? Kleed je dan iets netter aan dan dat je normaal doet. Het is natuurlijk belangrijk dat mensen een goede indruk van je krijgen, maar het is ook wel handig als mensen je later nog herkennen van de foto.

Neem bij twijfel meerdere setjes mee, dan kijken we in de studio wat het beste bij je zou passen. Probeer in ieder geval hele drukke prints op kleding te voorkomen. Onze studio heeft een omkleedruimte en een tafel met spiegel om je make-up eventueel bij te werken. Eventueel kun je ook een fotoshoot met visagie boeken"
fotografie doorNorbert potretfoto sanne 1 - portretfotografie
Sanne
assistenfotograaf bij doorNorbert

meest gestelde vragen

Ja, dat mag en gaat heel makkelijk on-line met onze speciale tool.

Ja, een fotoshoot met visagie kan bij ons ook! Wij hebben een netwerk met vaste visagisten die regelmatig voor ons werken.

Ja, wij bewerken alle gekozen foto’s. Daar halen wij op verzoek ook ‘dingetjes’ weg die je liever niet aan andere wilt laten zien!

Ja, de shoot kan ook op locatie. Dat is zeker bij meerdere medewerkers soms handig.

Ja, dat kunnen wij zeker! Per klant slaan wij een profiel op en op die manier krijgen de foto’s keer op keer dezelfde stijl.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

Heading Title

Sub Title

Het liefste werken wij met vaste prijzen. Voor meerdere medewerkers of terugkerende klanten gelden er andere condities omdat wij dan meestal efficiënter kunnen werken. Dat voordeel delen wij graag met onze klanten!

Per uur

112
50
  • 1 uur fotografie*
  • exclusief foto edit

per dagdeel

463
12
  • 3,5 uur fotografie
  • 1 uur foto edit
25% korting*

per dag

880
  • 7 uur fotografie
  • 2 uur foto edit
50% korting *

Ja, ik wil graag contact of een afspraak maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top