team doornorbert

Bij B2B fotografie wordt het verschil door mensen gemaakt.

Misschien doet de naam een eenmanszaak vermoeden,  maar doorNorbert bestaat uit een team van mensen. Allemaal met dezelfde energieke en vindingrijke manier van werken. Die ‘handtekening’ is zichtbaar in onze foto's en onze werkwijze. Zakelijke foto's laat je daarom maken doorNorbert!

NORBERT

Norbert heeft jarenlang als manager bij verschillende corporates gewerkt en gaf daar leiding aan afdelingen welke webshops en technische documentatie maakte. Het onderdeel fotografie bleek altijd lastig te regelen. Die praktijkervaring gebruikt hij nu om klanten te voorzien van goed, voordelig en veel beeldmateriaal.

fotografie doorNorbert potretfoto norbert reijngoud 768x1151 - team norbert
fotografie doorNorbert potretfoto sanne 1 683x1024 - team norbert

SANNE

Sanne heeft als media-vormgever een goed detail voor ‘het plaatje’. Ze is vindingrijk, altijd goed gemutst en werkt heel zelfstandig. Eigenlijk zou elk bedrijf een Sanne moeten hebben. (Maar ze werkt bij doorNorbert).

KATHI

Kathi heeft een achtergrond in de mode- en kledingindustrie. Met een kleine moeite wordt alles net iets mooier aangekleed, daarnaast is ze de vliegende keep van ons team.

fotografie doorNorbert potretfoto kathi 683x1024 - team norbert
fotografie doorNorbert potretfoto lieke 683x1024 - team norbert

LIEKE

Lieke heeft diverse opleidingen in styling en fashion gedaan. Ze is het rustpunt in de organisatie en heeft een tomeloze energie om alles perfect op de foto te krijgen. Heb je geen ‘bijzonder’ styling idee? Vraag het Lieke. Niets is haar bijzonder genoeg.

Scroll naar top