Interieurfotografie | less is inderdaad meestal more

Professionele interieurfotografie

een professioneel interieur verdient een professionele fotograaf

Heb je veel aandacht besteed aan je interieur? Dan verdient deze ook een professionele foto. Het fotograferen van een interieur is een vak apart. Alleen met een speciale tilt-and-lift lens krijg je rechte verticale lijnen. En die verticale lijnen zorgen ervoor dat een ruimte extra veel rust uitstraalt.

Ben je zelf een professional op het gebied van binnenhuisarchitectuur? Dan zal het volgende zeker weten; ‘The devil is in the details’ En daarom letten wij tijdens het fotograferen juist op die details. Alles wat niets toevoegt op de foto halen wij weg (en plaatsen wij daarna ook weer terug). In photoshop verwijderen wij vervolgens de laatste oneffenheden zodat jij een mooie en strakke foto krijgt. Precies wat jouw ontwerp of interieur verdient.

zo (makkelijk) werkt het

plan

Samen bespreken we het gewenste eindresultaat.

shoot

Tijdens de shoot maken wij meerdere opnames.

selecteer

Wij selecteren en bewerken de beste opnames.

download

Je ontvangt de digitale foto's als download.

in het oog krijgen
(=er voor zorgen dat je opgemerkt wordt)
wij zorgen dat je gezien wordt

LIEKE'S ADVIES voor Interieurfotografie

"Wil je dat alles er extra mooi uitziet op de foto? Dan is een goede voorbereiding een van de sleutels van het succes. Loop de locatie ter voorbereiding nog eens helemaal na en maak alles extra goed schoon. Verwijder ook alle losse details of leg deze recht neer"

Let bij het schoonmaken extra op de glimmende onderdelen. Zeker roest vrij stalen voorwerpen laten snel vlekken achter welke heel lastig zijn om met Photoshop te verwijderen. Eén of twee kleurige accessoires kunnen het interieur een gave uitstraling geven. Deze mogen dan ook best groot zijn. Gebruik bijvoorbeeld een stalen schaal met groene appels of een paar gekleurde kussens op een bank"
fotografie doorNorbert potretfoto lieke 200x300 - interieurfotografie
Lieke
assistenfotograaf en styliste bij doorNorbert

meest gestelde vragen

Ja dat mag, maar meestal doen wij dat.

Standaard zijn het er zes tot acht. Maar het eerlijke antwoord is dat het van het interieur en het aantal details afhangt.

Ja dat mag, maar het moet niet.

Dat kan zeker.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

prijzen interieurfotografie

Het liefste werken wij met vaste prijzen maar soms is het beter om op basis van regie te werken. Per opdracht bepalen wij samen wat ons het beste past. Op die manier vinden wij samen de gewenste balans tussen kwaliteit en prijs.

Natuurlijk is prijs een issue. Maar kijk bij het selecteren van een fotograaf niet enkel naar zijn uurprijs. Check bijvoorbeeld ook hoelang hij er mee bezig is en wat hij aan kwaliteit en creativiteit weet toe te voegen. 

Ja, ik wil graag contact of een afspraak maken!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top