Groepsfotograaf Alkmaar

professionele groepsfotografie

Wil jij een professionele groepsfotograaf inhuren in Langedijk, in de buurt van Alkmaar? Die fotograaf heeft doorNorbert! Jullie werken als een team, maar een groepsfoto ontbreekt of is gedateerd. Dan is het wellicht tijd voor een nieuwe professionele groepsfoto. Onze groepsfotograaf in omgeving Alkmaar, maakt foto’s van grote en kleinere groepen. De groepsgrootte maakt dus niet uit. Wij zorgen ervoor dat iedereen duidelijk te zien is op de groepsfoto.

Onze groepsfotograaf legt jouw team vast nabij Alkmaar

Groepsfotografie vinden wij heel erg leuk om te doen. Het is altijd weer een mooie uitdaging om iedereen op hetzelfde moment te fotograferen. Wij weten immers als geen ander dat niet iedereen het leuk vindt om op de foto te gaan! Wel krijgen wij achteraf altijd te horen dat het enorm meeviel om voor de camera te staan. Onze fotograaf zorgt ervoor dat iedereen met een goed gevoel op de foto staat, zodat iedereen tevreden naar de foto kijkt. Is er geen tijd om iedereen tegelijkertijd op de foto te zetten? Hier hebben wij ervaring mee. Wij maken in zo’n geval aparte foto’s en maken daar één geheel van. Dit is een ideale oplossing als het druk is op het werk of als er regelmatige wisselingen zijn in het personeelsbestand.

Wil je ook andere momenten professioneel laten vastleggen? Dat kan bij ons. Huur ons in voor onder andere:

zo (makkelijk) werkt het

plan

Samen bespreken we het gewenste eindresultaat.

shoot

Tijdens de shoot maken wij meerdere opnames.

selecteer

Wij selecteren en bewerken de beste opnames.

download

Je ontvangt de digitale foto's als download.

een open oog hebben
(=voor iets open staan)
hebben jullie zelf een idee? Dan doen wij er alles aan dat mogelijk te maken!

Kathi's kledingadvies voor een groepsfoto

" Je kan natuurlijk allemaal je bedrijfskleding aan doen. Dat is heel herkenbaar en straalt vaak professionaliteit uit. Daarnaast kom je met bedrijfskleding ook sterk over als een team. Het is immers niet voor niets dat je die herkenbare kleding ook overdag draagt"

Heb je geen bedrijfskleding is het een goede tip om geen drukke prints of zeer opvallende kleuren aan te trekken. Is bijvoorbeeld iedereen gekleed in het blauw en trek één iemand iets roods aan, knalt dat persoon er uit op de foto. Het groepsgevoel verdwijnt dan wel direct."
fotografie doorNorbert potretfoto kathi 200x300 - groepsfotografie
Kathi
assistentfotograaf bij doorNorbert

meest gestelde vragen

Eigenlijk is het ultieme moment er nooit als je een groepsfoto laat maken waar iedereen op hetzelfde moment aanwezig moet zijn. Er is altijd wel iemand ziek, vrij of nog net in dienst. Dé oplossing voor dit soort problemen is de samengestelde groepsfoto.

Ja, dat mag en gaat heel makkelijk on-line met onze speciale tool.

Ja, wij bewerken alle gekozen foto’s. Daar halen wij op verzoek ook ‘dingetjes’ weg die jullie liever niet aan andere willen laten zien!

Ja, de shoot kan ook op locatie. Dat is zeker bij meerdere medewerkers soms handig.

Ja, dat kunnen wij zeker! Het grote voordeel is dat je dan niets steeds opnieuw een groepsfoto moet laten maken als iemand in of uit dienst gaat.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

prijzen

Het liefste werken wij met vaste prijzen. Voor samengestelde groepsfoto’s werken wij met speciale prijzen op het moment dat iemand uit dienst gaat of juist nieuw aan de groep wordt toegevoegd.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in de diensten van onze groepsfotograaf in Langedijk, nabij Alkmaar? Contacteer ons door een e-mail te sturen naar [email protected] of vul ons contactformulier in. Wij verduidelijken met alle plezier onze diensten en leggen graag uit hoe wij aan de slag gaan voor, tijdens en na het maken van groepsfoto’s.

Ja, ik wil graag contact of een afspraak maken!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top