professionele groepsfotografie

Jullie werken als een team. Maar een groepsfoto ontbreekt of is al veel te oud. Wordt het dan niet tijd voor een nieuwe professionele groepsfoto?

Groepsfotografie vinden wij heel erg leuk om te doen. Het is altijd weer een mooie uitdaging iedereen op het zelfde moment te fotograferen. Wij weten immers als geen ander dat niet iedereen het leuk vindt om op de foto te gaan! (maar achteraf wel tegen ons zeggen dat het best wel mee viel)

Wist je dat wij regelmatig groepsfoto’s maken die bestaan uit aparte foto’s van medewerkers? Deze losse foto’s  photoshoppen wij vervolgens weer als één! Een ideale oplossing met de covid maatregelen of als er regelmatige wisselingen zijn in het personeelsbestand!

zo (makkelijk) werkt het

plan

Samen bespreken we het gewenste eindresultaat.

shoot

Tijdens de shoot maken wij meerdere opnames.

selecteer

Wij selecteren en bewerken de beste opnames.

download

Je ontvangt de digitale foto's als download.

een open oog hebben
(=voor iets open staan)
hebben jullie zelf een idee? Dan doen wij er alles aan dat mogelijk te maken!

Kathi's kledingadvies voor een groepsfoto

" Je kan natuurlijk allemaal je bedrijfskleding aan doen. Dat is heel herkenbaar en straalt vaak professionaliteit uit. Daarnaast kom je met bedrijfskleding ook sterk over als een team. Het is immers niet voor niets dat je die herkenbare kleding ook overdag draagt"

Heb je geen bedrijfskleding is het een goede tip om geen drukke prints of zeer opvallende kleuren aan te trekken. Is bijvoorbeeld iedereen gekleed in het blauw en trek één iemand iets roods aan, knalt dat persoon er uit op de foto. Het groepsgevoel verdwijnt dan wel direct."
fotografie doorNorbert potretfoto kathi 200x300 - groepsfotografie
Kathi
assistenfotograaf bij doorNorbert

meest gestelde vragen

Eigenlijk is het ultieme moment er nooit als je een groepsfoto laat maken waar iedereen op hetzelfde moment aanwezig moet zijn. Er is altijd wel iemand ziek, vrij of nog net in dienst. Dé oplossing voor dit soort problemen is de samengestelde groepsfoto.

Ja, dat mag en gaat heel makkelijk on-line met onze speciale tool.

Ja, wij bewerken alle gekozen foto’s. Daar halen wij op verzoek ook ‘dingetjes’ weg die jullie liever niet aan andere willen laten zien!

Ja, de shoot kan ook op locatie. Dat is zeker bij meerdere medewerkers soms handig.

Ja, dat kunnen wij zeker! Het grote voordeel is dat je dan niets steeds opnieuw een groepsfoto moet laten maken als iemand in of uit dienst gaat.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

prijzen

Het liefste werken wij met vaste prijzen. Voor samengestelde groepsfoto’s werken wij met speciale prijzen op het moment dat iemand uit dienst gaat of juist nieuw aan de groep wordt toegevoegd.

Ja, ik wil graag contact of een afspraak maken!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top