Evenementenfotografie Noord-Holland

Evenementenfotografie door een pro

ga voor een echte evenementenfotograaf

Voor professionele evenementenfotografie in Langedijk, provincie Noord-Holland, ben je bij ons op het juiste adres. Ken je dat? Je organiseert een evenement. Je bereidt dit maandenlang voor en voor je het weet is het over. Wat is er dan leuker om nog eens terug te kijken naar de foto’s? Dat geldt vaak niet alleen voor jou als organisator, maar ook voor je gasten. Daar komt onze eventfotograaf uit Noord-Holland om de hoek kijken.

Evenementenfotografie overlaten aan een professional uit Noord-Holland

Onze eventfotograaf doet graag aan evenementenfotografie op jouw evenement in Noord-Holland. Evenementenfotografie moet je zien als een goede marketinginvestering. Foto’s zijn de enige blijvende herinnering aan een evenement. Zet onze eventfotograaf uit Noord-Holland in tijdens jouw evenement en til jouw event naar een hoger niveau. Onze fotograaf spoort op een informele manier gasten aan om leuk op de foto te gaan. Verspreid na een evenement de foto’s via sociale media en jouw foto’s zullen geheid veel likes krijgen. De investering in een eventfotograaf in Noord-Holland verdien je dubbel en dwars terug.

Meer dan een eventfotograaf uit Noord-Holland

Onze fotograaf maakt graag foto’s op jouw evenement! Ook kun je bij ons terecht voor andere soorten fotografie, zoals:

Vind je het fijn om van tevoren te weten met wie je te maken krijgt als je ons inhuurt? Wij stellen het team van doorNorbert graag aan je voor.

zo (makkelijk) werkt het

plan

Samen bespreken we het gewenste eindresultaat.

shoot

Tijdens de shoot maken wij meerdere opnames.

selecteer

Wij selecteren en bewerken de beste opnames.

download

Je ontvangt de digitale foto's als download.

een en al oog zijn
(=heel goed opletten)
tijdens een evenement fotograferen wij ook die dingen die bijna niemand heeft gezien

Kathi's advies voor evenementfotografie

Laat niet enkel foto’s nemen tijdens het evenement maar ook van de voorbereidingen. Vaak ziet dan alles er op zijn mooiste uit en mensen zijn altijd heel nieuwsgierig naar ‘Making of’ foto’s.

Wat ook altijd heel leuk is om te doen is om even een moment te nemen om met alle belanghebbende, de grote baas of juist met het organiserende team op de foto te gaan.
fotografie doorNorbert potretfoto kathi - evenementenfotografie
Kathi
assistentfotograaf

meest gestelde vragen

Ja dat mag, maar meestal doen wij dat.

Dat spreken wij per opdracht met elkaar af. Wij schieten liever iets te veel dan te weinig beeldmateriaal.

Ja, dat vinden wij alleen maar leuk! Alleen als je de foto’s doorverkoopt delen wij graag mee in de opbrengt.

Ja, dat mag.

Als je bij het aanmelden direct toestemming vraagt aan je gasten cq. Bezoekers kunnen evenementfoto’s gewoon publiceren.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

prijzen

Het liefste werken wij met vaste prijzen, maar soms is het beter om op basis van regie te werken. Per opdracht bepalen wij samen wat het beste past. Op die manier vinden wij samen de gewenste balans tussen kwaliteit en prijs.

Natuurlijk is prijs soms een issue. Kijk bij het selecteren niet enkel naar zijn uurprijs. Check bijvoorbeeld ook hoe flexibel hij is en of hij leuk met je gasten kan omgaan.

Neem voor de beste fotografie contact op met ons

Toe aan de juiste evenementenfotografie voor jouw event in Langedijk, provincie Noord-Holland? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij kijken ernaar uit om jouw evenement te voorzien van de beste kwaliteit fotografie!

Ja, ik wil graag contact of een afspraak maken!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top