Evenementenfotografie Noord-Holland
een en al oog zijn
(=heel goed opletten)
tijdens een evenement fotograferen wij ook die dingen die bijna niemand heeft gezien

Kies evenementenfotografie in Noord-Holland

Evenementenfotografie tilt jouw evenement in Noord-Holland naar een hoger niveau. Stel: je organiseert een evenement in Alkmaar. De voorbereiding duurt enkele maanden, maar het event vliegt voorbij. Voordat je het doorhebt, is het afgelopen. Wat is er dan leuker om alles te herbeleven met de foto’s? Dat geldt niet alleen voor de organisator, maar ook voor de gasten. Met goede foto’s verleng je de (marketing) waarde van het event. Daarom verdient professionele evenementenfotografie door onze eventfotograaf zichzelf terug, ook voor events in Noord-Holland!

Daar komt onze eventfotograaf uit Noord-Holland om de hoek kijken.

De juiste keuze voor evenementenfotografie in Noord-Holland

Evenementenfotografie is een goede marketinginvestering. Foto’s zijn een blijvende herinnering. Het evenement wordt keer-op-keer herbeleefd. Wij zijn een team van mensen met specialisaties. Een aantal daarvan mag zich eventfotograaf in Noord-Holland noemen.

Door de informele manier van werken weten zij (bijna) alle gasten leuk op de foto te zetten. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat het event uit alle verschillende hoeken in beeld gebracht wordt. Overtuigd van het nut van evenementfotografie? Schakel ons dan in voor de evenementenfotografie van een evenement in Noord-Holland.

Meer dan enkel eventfotografie

Wij zijn b2bfotografie doorNorbert. Onze fotografen maken regelmatig foto’s op evenementen, maar wij doen nog meer! Schakel ons ook bijvoorbeeld ook in voor portretfotografie en groepsfotografie.

ga voor een echte evenementenfotograaf

Voor professionele evenementenfotografie in Langedijk, provincie Noord-Holland, ben je bij ons op het juiste adres. Ken je dat? Je organiseert een evenement. Je bereidt dit maandenlang voor en voor je het weet is het over. Wat is er dan leuker om nog eens terug te kijken naar de foto’s? Dat geldt vaak niet alleen voor jou als organisator, maar ook voor je gasten. Daar komt onze eventfotograaf uit Noord-Holland om de hoek kijken.

Evenementenfotografie overlaten aan een professional uit Noord-Holland

Onze eventfotograaf doet graag aan evenementenfotografie op jouw evenement in Noord-Holland. Evenementenfotografie moet je zien als een goede marketinginvestering. Foto’s zijn de enige blijvende herinnering aan een evenement. Zet onze eventfotograaf uit Noord-Holland in tijdens jouw evenement en til jouw event naar een hoger niveau. Onze fotograaf spoort op een informele manier gasten aan om leuk op de foto te gaan. Verspreid na een evenement de foto’s via sociale media en jouw foto’s zullen geheid veel likes krijgen. De investering in een eventfotograaf in Noord-Holland verdien je dubbel en dwars terug.

Meer dan een eventfotograaf uit Noord-Holland

Onze fotograaf maakt graag foto’s op jouw evenement! Ook kun je bij ons terecht voor andere soorten fotografie, zoals:

Vind je het fijn om van tevoren te weten met wie je te maken krijgt als je ons inhuurt? Wij stellen het team van doorNorbert graag aan je voor.

Kathi's advies voor evenementfotografie

Laat niet enkel foto’s nemen tijdens het evenement maar ook van de voorbereidingen. Vaak ziet dan alles er op zijn mooiste uit en mensen zijn altijd heel nieuwsgierig naar ‘Making of’ foto’s.

Wat ook altijd heel leuk is om te doen is om even een moment te nemen om met alle belanghebbende, de grote baas of juist met het organiserende team op de foto te gaan.
Kathi
assistentfotograaf

meest gestelde vragen

Ja dat mag, maar meestal doen wij dat.

Dat spreken wij per opdracht met elkaar af. Wij schieten liever iets te veel dan te weinig beeldmateriaal.

Ja, dat vinden wij alleen maar leuk! Alleen als je de foto’s doorverkoopt delen wij graag mee in de opbrengt.

Ja, dat mag.

Als je bij het aanmelden direct toestemming vraagt aan je gasten cq. Bezoekers kunnen evenementfoto’s gewoon publiceren.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

Prijzen evenementfotografie in Alkmaar

Kijk bij het selecteren van een eventfotograaf in Noord-Holland niet enkel naar zijn uurprijs. Check bijvoorbeeld ook hoe flexibel hij is, hoeveel foto’s hij oplevert, de kwaliteit van de beelden en of hij leuk met je gasten omgaat. Wij werken voor het fotograferen van evenementen (bijna) altijd met vaste prijzen zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Heb je een vraag? Wij beantwoorden die graag!

Heb je een opmerking of vraag? Of wil je direct een eventfotograaf boeken voor jouw evenement in Noord-Holland? Stuur een mail naar [email protected] of vul het contactformulier in. Ook als je interesse hebt in bijvoorbeeld architectuurfotografie.

Scroll to Top