fbpx

het team

bij productfotografie wordt het verschil door mensen gemaakt

door een team met specialisten

Misschien doet de naam een eenmanszaak vermoeden,  maar doorNorbert bestaat uit een team van mensen. Allemaal met dezelfde energieke en vindingrijke manier van werken. Die ‘handtekening’ is zichtbaar in onze foto’s en onze werkwijze. Zakelijke foto’s laat je daarom maken doorNorbert!

190710 161707 - team norbert

Norbert

Fotograaf en projectbegeleiding

Norbert heeft jarenlang als manager bij verschillende corporates gewerkt en gaf daar leiding aan afdelingen welke ook regelmatig fotomateriaal nodig hadden.

Dat onderdeel bleek altijd lastig te regelen. De meeste zakelijke fotograferen ontbreekt een business achtergrond, waardoor het voor hen moeilijk was de identiteit van het bedrijf vast te leggen.

Die praktijkervaring gebruikt hij nu om klanten te voorzien van goed, maar vooral doelstelling-ondersteunend, beeldmateriaal te verzorgen.

#creatief #altijdeenoplossing #doorNorbert

190710 161300 bewerkt - team norbert

Sanne

assistent fotograaf

Sanne heeft als media-vormgever een goed detail voor 'het plaatje'. Ze is vindingrijk, altijd goed gemutst en heel creatief Eigenlijk zou elk bedrijf een Sanne moeten hebben. (maar ze werkt bij doorNorbert)

#inzet #betrouwbaar #inzet #doorNorbert

191209 155603 - team norbert

Kathi

officemanager en styliste

Kathi heeft een achtergrond in de mode- en kledingindustrie. Ze zorgt ervoor dat alle andere teamleden hun werk kunnen doen en springt bij als het nodig is. Kortom : de vliegende keep van ons team.

#allesmooier #energiek #doorNorbert

190706 150008 - team norbert

Daisy

Visagist en stylist

Daisy zetten wij in wanneer de 'modellen' net iets mooier gemaakt moeten worden dan dat ze al zijn. Dat is ideaal bij profielfotoshoots en zorgt voor een stukje extra beleving van de shoot. Daisy is een ware tovenaar met kwasten en poeders!

#allesmooier #energiek #doorNorbert

Scroll to Top