Bedrijfsreportage
in het oog krijgen
(=er voor zorgen dat je opgemerkt wordt)
door onze foto's worden jullie gezien

Professionele bedrijfsreportage

Met een bedrijfsreportage maken wij elk bedrijf  optimaal zichtbaar! Door onze foto’s laten wij zien wie jullie zijn en wat jullie doen. Met onze humor en creativiteit zorgen wij ervoor dat foto’s verrassend zijn en aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. Een professionele bedrijfsreportage   laat je daarom verzorgen door een fotograaf van b2bfotografie doorNorbert

wij laten zien
wie jullie zijn en wat jullie doen.

Voor multinationals en het mkb

Bij multinationals en grotere mkb-bedrijven zijn wij gewend om vanuit een bestaand format van een reclamebureau of de afdeling marketing en communicatie te werken. 

Bij wat kleinere bedrijven vervullen wij tijdens de bedrijfsreportage een creatievere rol. Samen bedenken wij dan hoe de bedrijfsvoering het beste in beeld gebracht kan worden.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

De uitdaging voor de bedrijfsfotograaf

Natuurlijk is elk bedrijf en persoon uniek en horen wij regelmatig van onze opdrachtgevers dat ze geen standaard foto’s willen. Maar toch is het ook wel handig als je klanten aan de hand van het beeldmateriaal snappen wat je doet.

Ga daarom samen met ons op zoek om de juiste balans te vinden tussen duidelijkheid en unieke beelden. Wij gaan samen eerst op zoek naar wat jullie doen, waar jullie voor staan en vervolgens hoe je dat in beeld zou kunnen brengen. En door dat pad in die volgorde te bewandelen creëren wij er elke keer weer een verassende set beeldmateriaal.

Prijzen bedrijfsreportage

Het liefste werken wij met vaste prijzen. Als de opdracht vooraf minder goed in te schatten is, is het soms beter op basis van regie te werken. Per opdracht bepalen wij samen wat de beste constructie is. Zo weet iedereen vooraf waar hij aan toe is.

Kijk bij het selecteren van een bedrijfsfotograaf niet enkel naar zijn uurprijs. Check bijvoorbeeld ook hoelang hij ermee bezig is, wat hij aan kwaliteit en creativiteit weet toe te voegen en hoe goed hij de beelden kan perfectioneren met Photoshop. 

Laten we samen iets moois creëren!

Wij zijn b2bfotografie doorNorbert. Wij zijn een team van professionals en wij verzorgen regelmatig bedrijfsreportages. Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van portretfotografie en architectuurfotografie.

Heb je een opmerking of vraag? Of wil je direct een bedrijfsreportage   boeken? Stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top