Bedrijfsreportage Noord-Holland

Professionele bedrijfsfotografie

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar met onze bedrijfsreportage in Langedijk, Noord-Holland. Met onze foto’s laten wij zien wat jullie doen! En dat doen wij niet in onze stijl, maar in de stijl die jouw klantengroep het meeste aanspreekt. Met de nodige humor en creativiteit zetten wij zo elke keer opnieuw een verrassende bedrijfsreportage in de provincie Noord-Holland neer.

Bedrijfsreportage in Noord-Holland voor multinationals en grotere mkb-bedrijven

Bij multinationals en grotere mkb-bedrijven zijn wij gewend om vanuit een bestaand format van een reclamebureau of de afdeling marketing en communicatie te werken. Bij wat kleinere bedrijven en zzp’ers vervullen wij tijdens de bedrijfsreportage in Noord-Holland een creatievere rol. Samen  met jou bedenkt onze bedrijfsfotograaf met plezier hoe wij jouw bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. Of jouw bedrijf pas net op de markt komt of al jarenlang meedraait: wij zorgen dat jouw visie sterk naar voren komt op de foto’s. Nadat de bedrijfsreportage gemaakt is, kies jij dan ook welke foto’s je uiteindelijk bewerkt wilt hebben. 

zo (makkelijk) werkt het

plan

Samen bespreken we het gewenste eindresultaat.

shoot

Tijdens de shoot maken wij meerdere opnames.

selecteer

Wij selecteren en bewerken de beste opnames.

download

Je ontvangt de digitale foto's als download.

het oog van de wereld
(=de publieke opinie)
wij fotograferen ook wat je klanten graag van je willen zien

Lieke's tip voor bedrijfsfotografie

Natuurlijk is elk bedrijf en persoon uniek en horen wij regelmatig van onze opdrachtgevers dat ze geen standaard foto’s willen. Maar toch is het ook wel handig als je klanten aan de hand van het beeldmateriaal snappen wat je doet.

Ga daarom samen met ons op zoek om de juiste balans te vinden tussen duidelijkheid en unieke beelden. Wij gaan samen eerst op zoek naar wat jullie doen, waar jullie voor staan en vervolgens hoe je dat in beeld zou kunnen brengen. En door dat pad in die volgorde te bewandelen creëren wij er elke keer weer een verassende set beeldmateriaal die helemaal bij jullie past.
fotografie doorNorbert potretfoto lieke 200x300 - bedrijfsreportage
Lieke
assistentfotograaf en styliste bij doorNorbert

meest gestelde vragen

Ja dat mag, maar meestal doen wij dat.

Dat spreken wij per opdracht met elkaar af. Wij schieten liever iets te veel dan te weinig beeldmateriaal.

Ja dat mag, maar het moet niet.

Ja, dat vinden wij alleen maar leuk! Alleen als je de foto’s doorverkoopt delen wij graag mee in de opbrengt.

Ja, dat mag.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

Prijzen

Het liefste werken wij met vaste prijzen, maar soms is het beter om op basis van regie te werken. Per opdracht bepalen wij samen wat ons het beste past. Op die manier vinden wij samen de gewenste balans tussen kwaliteit en prijs.

Soms zijn prijzen een issue. Kijk bij het selecteren van een fotograaf niet enkel naar de uurprijs. Check bijvoorbeeld ook hoelang hij ermee bezig is en wat hij aan kwaliteit en creativiteit weet toe te voegen.

Ontdek onze diensten en maak een afspraak

Het energieke en vindingrijke team van doorNorbert uit Langedijk helpt jou graag met het uitdenken van de bedrijfsreportage. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten de mensen binnen het bedrijf leren kennen, raden wij ook het maken van portretten aan. Wellicht is het dan ook een idee om groepsfoto’s te laten maken van het team. Maak kennis met onze diensten en stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Ja, ik wil graag contact of een afspraak maken!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top