De no nonsens architectuurfotograaf| goed tot in elk detail

Dé architectuurfotograaf

De omzetverhogende architectuur fotograaf

Stel, je hebt een mooi ontwerp gemaakt of een schitterend project gebouwd. Hoe overtuig je daarmee je volgende opdrachtgever? Je kunt er samen met hem natuurlijk even naar toe rijden, maar het is veel efficiënter om van elk project een set professionele architectuurfoto’s in je portfolio te hebben.

Jij weet als geen ander dat mensen heel visueel ingesteld zijn. Met onze speciale tilt and shift lens krijgen wij alle verticale lijnen kaarsrecht. Enkel op die manier worden de foto’s super strak! Schijnt de zon die dag even niet? Dan shopt onze architectuurfotograaf die blauwe lucht er achteraf in. (of wij gaan later nog een keer naar het project toe)

bewerken van architectuurfoto's

Naast het fotograferen is ook het bewerken van foto’s bij architectuurfotografie een cruciale stap.

Is er die dag geen blauwe lucht ….. dan shoppen we die er in. Wil je wat sfeervollers? Dan zorgen wij voor een warme zonsondergang (en alles op bestelling achteraf)

zo (makkelijk) werkt het

plan

Samen bespreken we het gewenste eindresultaat.

shoot

Tijdens de shoot maken wij meerdere opnames.

selecteer

Wij selecteren en bewerken de beste opnames.

download

Je ontvangt de digitale foto's als download.

ergens oog voor hebben
(=er aandacht voor hebben)
wij zien zelf ook het mooie en bijzondere van jullie ontwerp

Advies van onze architectuurfotograaf

“Om heel eerlijk te zijn; architectuur fotografie is toch vaak het mooiste als de bomen blad hebben. Dus van april tot en met oktober kunnen wij de mooiste foto’s maken.

Bij regen is het niet goed mogelijk mooie architectuurfoto’s te maken. Het is daarom het meest praktische om niet één dag met ons af te spreken, maar een periode waarin de foto’s gemaakt gaan worden. Wij bepalen dan wat de beste momenten zijn om de foto’s te maken.
fotografie doorNorbert potretfoto norbert reijngoud - architectuurfotograaf
Norbert
fotograaf bij doorNorbert

meest gestelde vragen

Ja dat mag, maar meestal doen wij dat.

Ja dat mag, maar het moet niet.

Dat kan zeker. De lucht kunnen we in Photoshop blauw kleuren (met wolkjes).

Dat is meestal de eerste uren na en voor zonsondergang. Maar het hangt natuurlijk ook of het pand op het noorden, westen, oosten of zuiden is gericht.

Je komt onze foto’s o.a. tegen bij:

prijzen voor onze architectuurfotograaf

Het liefste werken wij met vaste prijzen maar soms is het beter om op basis van regie te werken. Per opdracht bepalen wij samen wat ons het beste past. Op die manier vinden wij samen de gewenste balans tussen kwaliteit en prijs.

Natuurlijk is prijs ook criteria. Maar kijk bij het selecteren van een fotograaf niet enkel naar zijn uurprijs. Check bijvoorbeeld ook hoelang hij er mee bezig is en wat hij aan kwaliteit en creativiteit weet mee te brengen.

Ja, ik wil graag contact of een afspraak maken!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top